top of page

Kerst ijstaarten en ijsbonbons

Ambachtelijke IJstaarten bestellen bij IJssalon Da Vinci

IJsbonbons | 2,40 p/s, 5 stuks voor maar € 11,-

Iets lekkers als toetje of bij de koffie? Probeer dan onze heerlijke ijsbonbons. IJs met een laagje chocolade er omheen. In 7 verschillende smaken verkrijgbaar.

IJsbonbons meerdere.png

Zo werkt het

IJsbonbons of ijstaarten bestel je via de bestelbutton of webshop op deze website. IJstaarten bestellen kan tot en met 19 december. 

Je kunt tijdens je bestelling aangeven wanneer je je bestelling wil afhalen bij onze vestigingen in Amstelveen of Heemstede:

- 23 december van 10:00 tot 18:00

- 24 december van 10:00 tot 17:00. 

 

Je ontvangt van ons een betalingsverzoek per telefoon of e-mail. Je kunt je ijstaarten bestelling ook in de ijssalon contant of met pin betaling afrekenen. Neem hiervoor je bestelnummer mee. Deze kun je vinden in de bevestigingsmail die automatisch wordt verstuurd nadat je een ijstaarten of ijsbonbons bestelling op deze website hebt gedaan.

 

Je ijstaarten bestelling gaat pas in productie als wij de betaling voor de ijstaarten hebben ontvangen. Wees op tijd met het bestellen van je ijstaarten i.v.m. de kerstdrukte.  We kijken uit naar je bestelling. Alvast bedankt.

IJstaarten 2023

Veelgestelde vragen

1 - IJstaarten bestellen online

Kies de ijstaarten naar wens en voeg ze toe aan je winkelmand. Klik op bestellen, kies je vestiging en datum voor afhalen van je ijstaarten, vul je gegevens in en betaal online of krijg een betaallink toegestuurd. Is er betaald dan nemen wij je ijstaarten in productie en kun je ze ophalen bij de gekozen vestiging op afgesproken datum en tijd. 

2 - IJstaarten afhalen bij jouw ijssalon

Zet de datum en tijd voor afhalen in je agenda met eventueel een reminder op de dag zelf. Kom je de taart afhalen dan hoef je enkel je naam en bestelling te vermelden. Wij hebben je taart dan netjes koud staan. De taart wordt verpakt in een kartonnen taartdoos.Het is raadzaam een stevige tas van de juiste maat mee te nemen.

3 - Allergenen en ingrediënten ijstaarten

Op iedere productpagina staan ingrediënten met mogelijke allergenen vermeld. Kies je product en lees verder op de productpagina. Passen de ingrediënten bij de dieetwensen dan zien we graag je bestelling tegemoet. Heb je verdere vragen over de mogelijkheden? Stuur ons een email. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

4 - Houdbaarheid ijstaarten

Onze producten zijn gemaakt van vers ambachtelijk schepijs. Ondanks dat het ingevroren producten zijn, is het aan te raden om deze binnen twee tot drie weken na aankoop te consumeren. Ook hier geldt: hoe eerder je de producten consumeert, des te verser ze zijn en lekkerder ze smaken.

bottom of page