top of page

De kerstijstaarten zijn te bestellen tot en met 21 december

(zolang de voorraad strekt)

Dit is een ambachtelijk versproduct. 

De ijstaarten zijn te verdelen in 8 tot 12 stukken, afhankelijk van het type. Bestel je er twee of meer, dan weet je zeker dat je altijd goed zit qua keuze en aantallen.

Veelgestelde vragen

1 - Bestellen

Kies de ijstaarten naar wens en voeg ze toe aan je winkelmand. Klik op bestellen, kies je vestiging en datum voor afhalen van je ijstaarten, vul je gegevens in en betaal online of krijg een betaallink toegestuurd. Is er betaald dan nemen wij je ijstaarten in productie en kun je ze ophalen bij de gekozen vestiging op afgesproken datum en tijd. 

2 - Afhalen

Zet de datum en tijd voor afhalen in je agenda met eventueel een reminder op de dag zelf. Kom je de taart afhalen dan hoef je enkel je naam en bestelling te vermelden. Wij hebben je taart dan netjes koud staan. De taart wordt verpakt in een kartonnen taartdoos.Het is raadzaam een stevige tas van de juiste maat mee te nemen.

3 - Allergenen en ingrediënten

Op iedere productpagina staan ingrediënten met mogelijke allergenen vermeld. Kies je product en lees verder op de productpagina. Passen de ingrediënten bij de dieetwensen dan zien we graag je bestelling tegemoet. Heb je verdere vragen over de mogelijkheden? Stuur ons een email. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

4 - Houdbaarheid

Onze producten zijn gemaakt van vers ambachtelijk schepijs. Ondanks dat het ingevroren producten zijn, is het aan te raden om deze binnen twee tot drie weken na aankoop te consumeren. Ook hier geldt: hoe eerder je de producten consumeert, des te verser ze zijn en lekkerder ze smaken.

bottom of page